İhtiyaçlarınıza yönelik sağlıklı hizmet sunabilmemiz için detayları tarafıma iletmeniz yeterlidir.
Mükemmel bir WordPress için Hizmetlerimiz
WordPress Kurulum
Veritabanı Taşıma ve Kurulum
Tema Kurulum ve Yapılandırma
Tema Default İçerik Kurulumu
Dinamik ve Statik Slider Çalışmaları
İletişim Form ve SMTP Yapılandırma
WHMCS Kurulum, Entegrasyon ve Yapılandırma
Tema Editleme ve Özelleştirme
Eklenti Kurulumu ve Yapılandırma
Tema Türkçeleştirme
Eklenti Türkçeleştirme
Özel Fonksiyon Entegrasyonları
Kredi Kartı ile 3D Ödeme Yöntemi Entegre
Site içi SEO Yapılandırmaları
Multi Site Kurulumu
Admin Panel ve Login Markalama Özelleştirme
Pro Cache Yazılım Entegrasyonu
Pro İşlemci ve Cron Optimizasyonu
Pro Güvenlik Optimizasyonu
SSL Sertirifika (https) Kurulumu
Tema, Eklenti ve WP Bilgileri Gizleme
WooCommerce Yapılandırma
WooCommerce Mağaza Sayfaları Tasarım
WordPress Danışmanlık
WordPress site kurulumu, tema özelleştirme ve özel tasarım veya hali hazırdaki WordPress siteniz ile ilgili tüm sorunlarınız ve ihtiyaçlarınıza yönelik uzman desteği alın. Sorunsuz, hızlı, güvenli ve profesyonel destek için bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
Hız Optimizasyonları
WordPress çekirdek fonksiyonları, tema kaynaklı ekstra fonksiyonlar ve eklentiler sitenizin açılma hızını düşürebilir. Bu durum ise her açıdan olumsuz sonuçlar doğurur. WordPress hızlandırma için iyileştirme çalışmalarım ile hız sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.
Güvenlik Optimizasyonları
Açık kaynak kodlu olması nedeniyle uluslararası geliştiriciler tarafından da sürekli desteklenen WordPress CMS’nin yüksek kullanım oranı, kötü niyetliler tarafından hedef haline gelmesine sebep olmaktadır. WordPress sitenizin en üst düzeyde güvenlik yapılandırmalarıyla korunmasını sağlıyorum.
ThemeForest Temaları Tasarım Özelleştirme
ThemeForest WordPress temalarının en büyük avantajı kaliteli kodlama, tam profesyonel bir ekip desteği ve uluslararası hizmet bilinci ile hareket eden üreticilerle muhatap olmanızın rahatlığıdır. Endüstrinin büyük bölümünün ihtiyacının bu platform üzerinden sağlandığı gerçeğini düşünürsek her üretici çalışmalarını son web teknolojilerine uygun olarak günceller ve sorunsuz hizmet verme zorunluluğu ve bilinci ile hareket eder. İleri düzeyde özellikler barındıran bir alt yapıyı bir solukta çözüp kullanabilmek için taleplerinizi net ifade edebileceğiniz bir uzman desteğine ihtiyacınız olacaktır. Yapılandırma, Türkçe’leştirme, özel tasarım giydirme gibi her detayda sizlere uzman desteği sunuyorum. Dilediğiniz temayı dilediğiniz şekilde a’dan z’ye özelleştiriyor ve teslim ediyorum.
WooCommerce E-ticaret Entegrasyonu
WordPress CMS altyapılı sitenizi bir sanal mağazaya dönüştürün hemen satışa başlayın. Entegrasyon ve yapılandırma hizmetimiz ile sitenizden satış yapabilmenize olanak sağlıyoruz. Sanal pos ödeme sistemleri, kargo, mail, sipariş ve ürün yönetimi, mağaza sayfaları tasarımı gibi tüm ihtiyaçlarınıza anahtar teslim çözümler R10'a özel fiyatlar ile sadece burada!
Aradığınız hizmet bunların dışında ise lütfen 7 gün (20 Saat boyunca) 10:00 - 06:00 arası kesintisiz ve ücretsiz destek istemekten çekinmeyin.
Not: Kamu ve kurumsal referanslarım ile profesyonel web yazılım hizmeti sağlıyorum.
Fiyatlar hizmetin yoğunluğuna ve zorluk derecesine göre 10 TL'den başlayıp karşılıklı anlaşma şeklinde değişmektedir.