Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Artık neredeyse antidepresan kullanmayan yok gibi o yüzden kimse çekinilecek bir durum yaşamasın..Normal bir şey.Bu ilaçları sakın birden bire doktor tavsiyesi olmadan bırakmayın bırakırsanız cok kötü yan etkiler yaşayabilirsiniz.Prozac antidepresanlar içerisinde en hafiflerinden biri yanlış bilmiyorsam kaç mg vs verdi bilmiyorum ama doktorunla devamlı iletişim kur dostum..bende senin yaşadığın tarz sıkıntılar yaşıyorum denge kaybı, baş dönmesi gibi his ama etraf dönmüyor, huzursuzluk bende bu nedenlerle bir çok doktora gittim ve cok tahlil yaptırdım gitmediğim neredeyse branş kalmamıştır..Ama benim sorunlarımı sanırsam boyun yapıyır.İlerlemiş boyun düzleşmem ve boyun fıtığım var..Eğer bunlar varsa sende de bunlar o dediğin durumları yapabiliyor internetten bakarsan anlarsın.Boyun cok önemli organ beyne giden damarlar bazıları sanırım buradan geçiyor..
İlacı aniden kesersen cok kötü etkiler yaşayabilirsin ve bu senin daha ağır dozajlarda ilaca başlamanı ve hatta sende panik atak yoksa bile panik atak oluşmasına neden olabilir aman dikkat et..