yesil60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açıklamanız sanırım benim kurmak istediğim değil de kendi hayalini kurduğunuz sistem üzerine olmuş

kuracağım sistem n11 vs. sistemler gibi değil. burada yıllık kendi bayi ve müşterilerinden kart çekimi yapan firmalar var. yıllık her biri en az milyonlarca çekim yapıyorlar. sanal pos değil aracı firmanın sistemi var. bu sistemde %10'un üzerinde komisyon oranları var. bu pos oranı değil aracı firma oranı.
bu firmaların talepleri sistemi bizim kendi sunucumuza kurulması ve kendi poslarına bağlanması. benim bu ticaret sisteminin içindeki tek faaliyetim sistemi kuran ve sürekliliğini sağlayan konumda olmam. poslar bana ait olmayacak. her firmanın kendi posu tanımlı olacak. sistem benim sunucumda olacak, firmalar kendi müşterinden alacaklarını benim sistemimde bulunan kendi poslarından çekecekler. genel olarak herkese açık bir sistem değil yani. hayali olan bişeyler de yok. herşey reel. kısaca soruma yanıt aldım. aynı sunucu üzerine birden fazla firmanın posu kuruluyor sanırım. teşekkür ederim.
hocam bende diyorumki sen kendi sitene yani 1 domaine 10 tane firma posu bağlayamassın ama 10 tane domaine 1 sunuda barınsada 10 ayrı post alabilirsin onu anlattım bende sana ne hayalinden bahsediyorsun

sen site kuracan 10 tane sanal pos u tek sitede toplucan örneğin anlattığn bu sanal pos nasıl alınıyor biliyonmu ilk onu araştır bi ondan sonra sormana gerek kalmıcak