AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda bile ne demek? Şikayet ettiniz de işlem mi vermedik, satışa izin mi verdik? Ayrıca aşağıdaki konu için açıklama yapın

Yazılım sahibi kşinin nicki nedir? Davet etmenizi rica edicem.
merhaba hocam yanlış anladınız galiba satışa izin verdiniz demedim . Zaten ben bir tane üye banlattim bana özelden yazip w.arez satmaya çalışan arkadaşı. İşinizi kaliteli yaptığınızı biliyorum sadece arkadaşı uyarmak istedim banada o şekilde özelden yazip w.arez satmaya kalkan biri olduğu için.

2. Olarak instawebin sahibi cihandır ve forumdan banlidir suan , cihan denen arkadaşa yazıp r10 üzerinden satış yaparsa kendisinden satın alacağımi belirttim kendisi de r10da işi bıraktığını belirtti. Hiçbir şekilde ban yediğini bilmiyordum daha sonrasında öğrendim .Dolayısıyla w.arez script değil cihanın kendisinin ücretsiz olarak piyasada bulunan 3.6.4 scriptini kullanıyorum ki instawebi lisanslı kullanan arkadaşlarin userleri cihan tarafından çekiliyor kendide belirtti.3.6.4 kullanmamim sebebide scriptin açık kaynak kodlu olmasıdır.Dolayısıyla user çekememektedir.

myfurkanoymak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Skype cihan kızılaslanı ekleyebilirsin hocam piyasa daki çoğu script ona ait
aynen sattığı scriptleri açık kaynak sunamasın daha sonrasinda tüm userleri çeksin ve hala siz ondan almaya devam edin.Arkadaş forumdan bile banli girip üyeliğini kontrol edebilirsin