depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Magnezyum eksikliğinden de olabiliyor o belirtiler
Tam kan tahlili yaptım en küçük problem çıkmadı hocam

Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psikiyatrların en çok sevdiği ilaç Prozac. Kimisine iyi geliyor, kimisini daha beter yapıyor. Ancak şu kuşkusuz bir gerçek, çok ağır vakalar dışında psikiyatrların hasta üstünde ilk denediği ilaç Prozac oluyor. Tam olarak neye göre veriyorlar anlayabilmiş değilim. Çevremde çeşitli sebeplerden birbirinden bağımsız semptomlar gösteren insanlara hep Prozac verdiler. Ben de antidepresan kullanan birisiyim. 5-6 yıldır Efexor kullanıyorum. Benim kullandığım ilacı bırakmaya çalıştığınızda vertigo etkisi yapıyor bu yüzden kullanmaya devam ediyorum.
Bir diğer sıkıntı, doktorlar rahatsızlığın nedenini bulamadıkları zaman psikolojik olabilir diyerek psikiyatrlara yönlendiriyorlar. Baş ağrısı, mide bulantısı, denge kaybı, bulantı hissi aynı zamanda mide ile ilgili sorunlarda da ortaya çıkabiliyor. Sadece yaşadıklarıma dayanarak önerim, Prozac bir süre sonra iyi gelmemesi durumunda daha iyi bir kontrolden geçmen olacaktır. Durumunun psikolojik olduğuna inanıyorsan Ankara'da önerebileceğim bir psikiyatr kliniği var, fiyatı biraz tuzludur lakin 6-7 tanıdığımı oraya yönlendirdim. Önceden yapılan tedaviler, ilaçlar durumlarını kötüye götürürken; oradan aldıkları ilaç ve tedavi iyileşmelerini sağladı.
Allah şifa versin.
Teşekkürler hocam bakalım bir kullanmaya başlayayım terapilere gideyim duruma göre yardım isterim sizden.

selcukg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk 15 gün uykulu bir şekilde dolaşırsın.. Ortada bişey yokken gülmeye başlarsın.. sonra yavaş yavaş etkisini görürsün.. Allah Şifa versin.
İlk dozu bugün aldım şimdi nasıl uykum var anlatamam. Teşekkür ederim

missaydogdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana unutkanlık için nöroloji vermişti. Ne zaman Prozac lafı geçse aklıma https://www.theguardian.com/society/...h.mentalhealth bu haber geliyor Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Bendede açıkçası biraz unutkanlık var umarım yararı dokunur. Aynen bu haberi görmüştüm bende

CougaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 3haftadır citoles 20 mg kullanıyorum ceset gibiyim kullandığım günden beri bırakmayı çok düşündüm ama vazgeçtim devam ediyorm.
Geçmiş olsun.
Bu ilaçların en pis olayı bu deniliyor. Kullanırken kötü yapıyor bırakınca daha kötü oluyormuş. Doktor dedi zaten 3-4 gün baş ağrısı mide bulantısı yapar sakın bırakma dedi. Teşekkürler

aktifgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hastalıgının adı : anksiyete bozukluğu...
2 hafta lustral kullanımı bu etkiler düzeliyor

Not: kasların filan aşırı gerginse ve kalp ritminde sürekli bi yukarı bi aşağı ise tranco-buscas da yanında güzel ikili oluyor....
psikiyatriye git zaten teşhisimi doğrulayacaktır
+1
bu lanet hastalık başlamadan önce ben de senın gibi hastanede tüm bölümleri gezmiştim...Kalp göğüs nöroloji solunum her halta baktırdım.sonuçlarda iyiydi
Sonunda psikiyatri ile hergün defalarca ölmekten kurtuldum gibi
Sanırım bir diğer adı dediğiniz doktorun söylediği panik bozukluğu eve git internetten oku anlarsın dedi. 10 civarı belirtisi var bende 6 tanesi falan var. Kendimi sürekli beyin kanaması, kalp krizi geçirecek zannediyordum. Ama doktorun söyledikleri ve internette yazılanları okuduğumda bir rahatlama geldi.

Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ictigimde nedensizce güldürür. Sloganı mutluluk veren ilaç olsa da bazı vakalarda intihara sürüklüyor. Çok mutlu edip dipte yaşatıyor bilginize
Nedendir bilmem hastalığın belirtilerini okudukça bir gülme geliyor bana 3 aydır bumuymuş sıkıntıların nedeni demeye başladım

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@mikrocel; yaş kaç hocam
25 hocam