Girisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borcunuzu avukatlar ile ödeyebiliyorsunuz bu doğru adamlar dolandırıcımıdır bilinmez, taksitte yapıyorlar ama parayı gidip bankadan sorgulatabiliyorsunuz. Ben bu şekilde ödemiştim. Bankalar ile protokol yapıyorlar şubede onaylıyor taksit taksit ödeyebiliyorsunuz.
Önemli olan avukatlık bürosunun doğru olması.
amaçımız avukatları sorgulamak değil. avukat süsü verip *********** kılıgında bu işleri yapan yüzlerce sahıs ve şirketin kurulması. bunlara karşı bir savaş açılması.
netice olarak herkes sizin gibi bilgi sahibi olamayabilir. şuraya dikkat çekmenizi istiyorum; bu gibi aramalarda karşı tarafın sizin ses tonu ve eğitim durumuna görede değerlendirme yapıyor.
mesela siz saftirik bir rol oynayın emin olun siz telefonu kapatmadan karşı kapatmayacaktır. aksi durumda ise sizin uyanık ve bilgili biri oldugunu hissttiklerinde konuyu daha fazla uzatmıyorlar.
dikkat ederseniz bu gibi durumlarda madur olanların büyük çoğunluğu eğitim seviyesi düşüktür.
Önemli: devlet bu konuda birşey yapmıyorsa en azından avukatlar bu hususta birleşip bu konuya el atmalılar. netice olarak adı kirlenmiş olanlar sınıfına onlarda girmiş oluyor. bunu dürüst çalışan hiç bir avukat kabullenemez, kaldıramazda.