Merhaba değerli r10'cular önemli bir hususta sizleri buradanda olsa aydınlatma gereksinimi duydum. neticede herkesin başına gelebilecek bir olay oldugunda kısaca anlatmaya çalışacağım.bir kaç saat önce telfonuma bir mesaj iletildi mesajı okudum aynen şu şekilde yazıyor.
BAŞLIK: ALTERNATİFC
MESAJ İÇERİĞİ: Bilgilendirme! Turkcell e olan borcunuz ödenmediginden icra işlemlerine devam edilecektir. bu kapsamda, avukatlık ucretleri ve haciz masrafları borcunuza eklenerek borcunuz tahsil edilecektir. (Artık nasıl tahsil edeceklerse artık) icra işlemlerinin durdurulması için acilen bizi arayınız. TOPAN AVUKATLIK (02169881669)
şimdi gelelim asıl mevzuya!
mesajda "acilen bizi arayınız" diyerek durumu toparlamışlar. baktılarki benden ses seda yok; aramıyorum, araya 1 saat gibi bir süre koyduktan sonra kendileri aradı. strateji olması gerektiği gibi işliyor? önce mesajla pisikolojik çöküntü uyğulayıp, ve akabinde sesli olarak bunu detaylandırmalarıydı. tabi ben kısadan başımdan saldım. sadece bir soru yönelttim ben gaziantepte yaşıyorum ve sizde istanbuldan arıyorsunuz dedim! peki size soruyorum gaziantep te avukatlar işi bıraktıda sizmi devraldınız? ve konuyu kısadan kapattım.
LÜTFEN ARKADAŞLAR BÖYLE DOLANDIRICILARA TAVİZ VERMEYİN EN AZINDAN YAKINLARINIZI BU KONULARDA BİLĞİLENDİRİN PAYLAŞIN.
Not: bazı kişiler herkesin bilğilerini almıştır ve bununla beraber sizin tc bilgileriniz. kime ne kadar borcunuz var vs vs... bilmektedirler. hal böyle oluncada dolandırıcıların işi kolaylaşmaktadır. ve üzülerek belirtmeliyimki ülkemizde herkesin bilgileri 2. ve 3. sahısların eline çoktan geçti bile. devlet bu konuda bir çalışma yapması gerekiyorken yapmıyor neyse siyasete baglamayayım netice olarak hepimiz fişlendikmi? EVET