Hala cümlenin ortasından konuşuyorsunuz. Ben diyorum ki herkes kendi işini yapsın. Ben nasıl dükkanımda et satmıyorsam kasapta camına format atılır yazmasın. Bim, A-101 bunlar market olarak kurulmuşlar market üzerine ürünler satsınlar. Benim sektörüm teknoloji olduğu için ben vatanla teknosa ile medimarkt ile yarışmaya çalışayım neden a-101 ile bim ile tansaş ile ben ve demin saydığım büyük firmalarda yarışmak zorunda kalıyor ki ? bugün a-101 dediğini firma her b.k satıyor teknosa dediğiniz mağaza sadece teknolojik ürünler satıyor buna göre kira ödüyor buna göre eleman yetiştiriyor buna göre giderleri oluyor a-101 dediğin yere vasıfsız herkes girebiliyorken bu tip yerlere daha seçkin elemanlar seçiliyor buda maaşını etkiliyor. Teknosaya girdiğinizde 2 kilo soğan alabiliyormusunuz ? demek istediğim bu a-101 ve buna benzer yerlerde kendi alanında ürünler satsınlar. Bilmem anlatabildim mi
Öncelikle Vatan veya Teknosa'nın yetişmiş! elemanları iyi ürünü değil, elde kalmış ürünü bana ve arkadaşlarıma defalarca kakalamaya çalıştılar. Bilgimle onları defalarca morartıp yolladım. Sorulan soruları adam gibi cevaplayacak bilgileri yok.
Teknosa satabiliyorsa soğan da satsın. Bak Amazon'a, kitap ile başladılar. Şu an cips bile satılıyor. Belki ileride meyve sebze bile satar. Amazon ABD'de bir sürü supermarket zincirlerinin eskisi gibi kâr edememesine sebep oluyor. Kimsede çıkıp Amazon'u yasaklayalım demiyor.
Çağa ayak uyduran yaşamaya devam ediyor. Fittest Survive.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk