Mahallenizde altyapı varsa apartmana çekiyorlar altyapıyı..benim yan binada vardı dilekçe verdim 1 haftaya bağlayacaklar apartmana
mahallede yokmuş maalesef. netspeed ile görüştüm az önce. sanırım ona geçeceğim ama kafam karıştı. ttnet fiber altyapı var bunu biliyorum, binada kullanan da var, türknet e vdsl sorduğumda bakır altyapı yok size hizmet veremeyiz dediler. ama netspeed de fiber altyapınız yok bakır altyapınız var o yüzden size vdsl hizmeti verebiliriz dedi. yahu fiber var biliyorum dedim ekranımızda gözükmüyor diyor. neyse ben de canıma minnet vdsl alalım dedim. süperonline da adsl kullandığım için bizde önce adsl geçişi yapalım size sonra boşta port olursa vdls e geçiririz sizi dediler. iyi de ya boşta port yoksa ? bir de ben bizim binada ya da mahallede bakır altyapı olduğunu hiç sanmıyorum, ama fiber var. bunlarda hayır efendim fiber yok bakır altyapı var diyor. şimdi ben bunlara geçiş yapsam adsl ile sonra vdsl e geçmek istesem yaa pardon sizde bakır altyapı yok fiber de bizde gözükmüyor adsl ile devam edin derlerse ben ne yapacağım. öteki türlü ttnet garanti fiber de en azından ona geçeerim. arada 10 tl bi fark var sonuçta çok da önemli değil