Hocam konunuzu açtığımda tarayıcımın css dosyasını hatalı okuduğunu bundan dolayı yazıların birbirine girdiğini sandım ancak sayfa normal yazılar hatalı yazılmış maalesef. Noktalama işaretleri hatası, bitişik yazılar ve paragraflar kullanmama yazınızı zor okutuyor.
(Burada amacım yapıcı eleştiri yaparak konuyu açtığınız konuya getirmek.)
Bahsettiğim eleştiriyi yapma sebebim daha önce hit almayan siteye sahip olma nedeniniz bu tarz makaleler hazırlamanız olabilir. Tabi ki bu aceleye gelmiş bir yazı olabilir yada mobilden yazıldığı için karışık görünenebilir.
Konunuza gelince domaininiz gayet güzel ve global bir değere sahip, bundan dolayı satış yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Türkiye'de Uber çok bilinmediği ve var olan ise illegal çalıştığı için dediğiniz gibi değerinde satamazsınız ancak size yüksek gelen bir rakamı veren girişimci sizden alır yurtdışında satışını yapabilir. Benim size tavsiyem ABD odaklı bir domain satış sitesine biraz para vererek satışa koymanız olacaktır. ABD ve özellikle NewYork için Uber sisteminin tam oturmuş ve çok fazla kullanıcısı olduğunu söyleyebilirim. Muhtemelen ABD içerisinde alacak olan kişi güzel bir proje yapıp yeterli reklam bütçesiyle ve ajans ile çalışarak iyi yerlere getirebilir. Ancak Türkiye'den yaptığınızda muhtemelen önemli ölçüde reklam parası ayıramayacak belki de makaleleri bile ingilizce bilen başkalarına yazdıracaksınız. (Sadece bir varsayım.)
Blog açmak Uber sistemi ile alakalı olsa bile çok ilgi çekmeyeceğini düşünüyorum ki zaten bunu yapabilmeniz için Uber hakkında internette araştırmanın dışında sıklıkla (yurtdışında)kullanıyor olmanız gerekiyor.
Yine de karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun, güzel bir domain inşallah size faydalı olur.