Elimde ingilizcede keyword olan, 22 tane uzantısı dolu bir kelimenin .Net domaini mevcut. Domainin keyword olarak tek basina aranma hacmi 100bin-1 milyon arasi, diger kelimelerle aranma hacmi(uber*, uberapp* vb) 10 milyon-100 milyon arasi.Domainin adı: UberTaxi*Net , domain namecheapte kayitli. Bu domainle ne yapilabilir, .com uzantisi minimum 92 bin tlden teklif aliyo . Org uzantisi minimum 3 bin tlden teklif alıyo, satmayi dusundum ama ne yazik ki trde ingilizce domainin değerinde gitmeyecegini dusunuyorum. Bu yuzden hani bi blog tarzi biseyi kurmayi dusundum ama soyle suphelerim var daha once ingilizce keyword olmayan bi site alip hic hitlendiremeyip basarisizliga ulasmisligim var. Yine eger boyle bir sey yaparsam hit cekemeyebilirim ve elimde patlayabilir google da siralamaya bile giremeyebilirim kendi keywordumde gibi dusunuyorum. Sizce ne yapmaliyim?
*Konu fikir alisverisinden sonra silinecektir bu yuzden yorumlarda sitenin ismini yazmazsaniz ya da . Yerine * kullanirsaniz sevinirim.