Ben de
@Nativity; nickli arkadaşa katılıyorum. x plakalı bir şahıs belki trafikte motorluya çarpıp kaçtı, belki bir insanı yaralı kaçtı, yada en kötüsü birine vurdu öldürdü kaçtı. uygulamayı bilen biri sisteme girip bostancıda birini ezdi öldürdü yazabilir. aracın sahibi aracı sattı diyelim. Yeni sahibi düzgün kurallara uyan kısa mesafede bile emniyet kemeri takan biri olsun. uygulama çok popüler oldu herkes kullanıyor diyelim. bu plakayı gören polisi arayıp adamın başını belaya sokabilir. Belki arabadan indirilip darp edilir kim bilir.
Darp yazınca aklıma geldi. xx plakalı araçtan birinin eşine kızına laf atıldı taciz edildi. aracı o hafta sattı. sonraki hafta uygulamayı kullanan biri plakayı gördü adamı indirip darp etti, belki bıçakladı. belki öldürdü. Çok sakıncalı bence.
Bide iftira olayı da olabilir. Biri bana uyuz. arabamın resmini çekip tacizle suçalyaiblir, uyuşturucu der, işid der, pkk der, bol bol iftiralar atabilir. Bilemiyorum doğru bir uygulama değil. birilerinin başı ağrıyabilir.