ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
php den hiç anlamam. Hiç anlamayan biri için uygun mudur yoksa biraz php bilmek gerekir mi

bu kurs sonucu php ile neler yapabiliriz

sete ne kadar daha video eklenecek

gelecekte eklenen videolarda bu fiyatın içindemi olacak

eğitimde anlamadığımız yerlerde ekstra olarak destek olurmusunuz

Yani kafamda canlanan bazı sorular bunlar 25 tl bir şey değil ama bu işin sonunda neler yapabilirim onu kestirmeye çalışıyorum. Örneğin bir temada yada scriptte yer alan gereksiz kodlamalardan dolayı şişen sunucular oluyor bu gereksiz kodları temizleyip kasmaları vs giderebilecek bilgiye ulaşabilirmiyim
Öncelikle merhaba, phpyi en temelden aldım. Hatta öyle ki açma kapama taglarıyla başladım.
Kursa eklemeyi düşündüğüm konuları ilk mesajda belirttim ve eklenecek tüm konular bu ücrete dahildir.
Neler yapabileceğiz sorusu ucu açık bir soru. Ben size phpnin mantığını ve syntaxını kavrayacaksınız sözünü verebiliyorum. Özellikle fonksiyonlar bölümünde php.net nasıl okunur onu göstermeye çalışıyorum ama bir şeyleri başarabilmeniz tamamıyla isteğinize ve çalışma azminize bağlı.

Son olarak gereksiz kodlama dediğiniz mevzu performans olayı. Bu işin mantığından aralarda bahsettim ama kursu izlerken aklınıza ekstra bir şey gelirse onu da çözmeye çalışıyorum. Sorunun mahiyetine göre kodlama egzersizi olabilir, yeni videolu ders olabilir ya da sadece metinle cevap olabilir.
BayTorlak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kursa sahibim 3gündür izliyorum sorulara gayet hızlı dönüş yapıyor. ve piyasadaki birçok anlatıma göre daha anlaşılır bir anlatıma sahip tavsiye ederim iyi satışlar hocam

Çok teşekkür ederim. [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi