Belirttim hocam yukardaki yorumda belirttigim gibi bir arkadas baglandi yapti turkcelestirme isini bana birakti. Ki ben o konuyu 6 saat arastirip yapamamistim. Cok buyuk bi yukten kurtardiniz beni diyerek cok buyuk olmayan bir ucret talep ettim fakat kabul etmedi.
Yukarda arkadasta burada isler boyle yurumuyor ucreti ile yaparlar yazmis. Benimde tepkim buna oldu. Eminim sizde kendisi de bu forumda birileeine bos zamaniniz oldugunda ucretsiz destek vermissinizdir.
inanın hocam bu millete iyilik yaramıyor.. bunu belirteyim.. he şu olur uğraşırsnız nezaketen borcum varmı hocam denir.. bir saat için gereksizdir yada gerçekten istenmez.. üç saat uğraş verip teşekkürler diyerek karşılık alınca forumdan bir kaç kişiye ,sadece yazarak yardımcı olmaya başladım çok çok ufak bir sorun var ise ancak yardımcı oluyorum herkes ekmeğinin peşinde, çakallıkta sınır tanımayanlar var.. hani ya işi yapamıyorsun anlarım yardım istersin anlarım, yardım edene laf sokmayı anlamam, yardım edene nezaketen borcumuz var mı desen ölürsün tarzı insanlar var forumda..