Arkadaşlar Merhaba 1000 tane VDS 'ile Minnig Kazımak istiyorum. ve bunu yapmak için Şu olsun isterim. (1500 veya 2000 'e kadar çıkarabilme imkanım vardır)
1 tane VDS'emin en az günlük 2-3 Dolar para Bırakması lazım bana bu mümkünmüdür.
Son olarak VDS özelliğimi atmadan önce, Hocam VDS'ler kapanır şöyle olur böyle olur diyen arkadaşlar lütfen konuya yorum atmasınlar.
Kapanır veya kapanmaz onun sorumluluğu herşeyi bana ait. Sadece fikir olarak. Dediğim gibi 1 VDS ile günlük 2-3 dolar bırakabilecek bir Minning varmıdır.
Örnek : VDS'em 1 tanesi Minergate'de MAX 220 HS alıyor. Özellikleri SS olarak atıyorum konuya teşekkür ederim.

Önemli NOT: İşi iyi bilen arkaşlardan birine , 1 tane VDS'imi verebilirim sıfır Ve deneme yapabilir bu konu hakkında.
Sorulduğu için yazıyorum ; Şimdilik 10 tane VDS ile Yaklaşık 3 haftadır Minergate Kazıyorum Hesaplarım aktif ve sorunsuz şekilde Çalışıyor. Kapanma olmadı olmayacakta.
ücretleri ödenmiş çünkü Maliyetide Yüksek, CPU %97'lerde çalışıyor. Firmayı Merak eden arkadaşlar ''MİCROSOFT AZURE'' ÜCRETSİZ değildir kesinlikle..