Teşekkür ederim, sağolun
Rakiplerim çok fakat analizi nasıl yapacağım konusunda fikrim yok. Yardımcı olur musunuz yönlendirebilir misiniz? Teşekkürler.
Rakibinizi baştan aşağı bir süzün tabiri caiz ise . Rakibin backlinklerine bakın daha sonrasında sayfa içeriğine bakın kullandığı kelimelere bir bakın sayfa içeriğinde kategoride daha sonrasında kendi siteniz ile karşılaştırın illa bir yerde sizin aklınıza geen ve onun gözünden kaçan bişey kendi sitenize uygulayın . Rakibin title ve descriptionlarına bakın anahtar kelimeleri vurguluyor mu neye göre geliyor nerde ne yapmış . Sayfa kodlarına bakın yani işşin açığı iki sekme açın birinde sizin siteniz birinde rakip ikisine sırası ile bakın nerde ne eksik ne fazla ?
4000lira maaş bağladık demişsiniz ben 1600 liraya çalışıyorum

Tabi bu benim üşengeç olduğumdan kaynaklı bir durum oda ayrı bir mesele

İsterseniz bana site adresi ve anahtar kelimelerinizi yazın yarın bir gözden geçireyim

hiç bir gerçek seocu zaten kesin şu noktaya gelir diye garanti vermiyor verende sıkıntı vardır illaki aksini iddia eden seocu varsa 2 kelime vercem beni o kelimelerde ilk 3e soksun öyle rekabeti çok uçuk kelimeler değil bu arada normal kelimeler ne kadar istiyosa vercem ama en az 1 yıl o sırada kalcak ödemeyi sözünü yerine getirdikten sonra alabilir varsa ben seocuyum diyen buyursun noterde gerekli işlemleri yaparız önce iş sonra para
Veremezki zaten google bizim dayımızın şirketi değil ne zaman nerde patlayacağın hiç belli değil benim siteler 1 hafta önce ilk sayfadaydı son güncellemeden sonra yok oldu