Konu
Klişe soru: Nerede hata yapıyorum da hit gelmiyor?
05-03-2018, 21:37:10
scout
Herkese selamlar,
Daha önce de buna benzer bir konu oluşturmuştum, tavsiyelere de kulak verdim fakat burada bir sorun var, çözmemiz lazım arkadaşlar.
Şimdi neler yaptığımı öncelikle sıralayayım;
web
sayfasını 1 ay önce aktif ettim.
google trend kullanarak özgün arama sonuçlarına uygun olacak sorular hazırladım ve yayınladım. Ayrıca bu soruların bir çoğuna cevap vererek güncel kalmasını sağladım.
Webmaster tools'a site haritası gönderdim, şu anda index full durumda ve sorunsuz gidiyor. Alt tarafa resmi bırakıyorum.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum. Hit gelmeyince bir Facebook sayfası ile anlaştım (yine web sayfamda yayınladığım ürünlerle ilgili bir sayfa) orada içerikleri yayınlıyorum 3-5 ziyaretçi geliyor.
Dediler ki seo işine girme yanlış yaparsın. Ona vereceğin bir paraya yarışma düzenle, bir Mi Mix 2 ver. Hem özgün içerik olsun, hem de web sayfasının etkileşimi artsın.
Oky dedim ve bir yarışma düzenledim; bu yarışmayı Facebook'da reklam olarak bile verdim. 15-20 kişi katılım sağladı.
Hit hala gelmiyor. Gün de 10 kişi dahi girmiyor web adresine. Sadece içerikleri paylaştığım Facebook sayfasından hit alıyorum ve 10'u geçmiyor günde.
Nerede hata yapıyorum? Her gün güncel kelimeleri yakalıyor ve özgün sorular giriyorum. Sorun benden mi kaynaklı?
Teşekkürler.