Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygıdeğer yazılımcı hocam, ben yazılımcıların bireysel çalışmalarına bir yorumda bulunmadım. Bunlar ekip işi, bizim yazılımcımız ekip işini sevmez dedim.

Hiçbir bilgisi olmadığı halde her konuda bir fikir beyan eden tek ülkeyiz. Gezdim, gördüm ve bunun farkına vardım. Kimse bizim bencilliğimizi görmezden gelemez. Birden fazla ülkede binlerce insan gördüm; akabinde böyle bir yorumda bulundum.

Siz bir yazılımcı olarak bize ne kattınız? Damganızı göremedim henüz. Açık kaynak projelerinizi bırada paylaşın diğer arkadaşlar ile fikir birliği yapın bizde nimetlenelim. Ama olmaz, paylaşamazsınız değil mi? Açık kaynak kodlu tema bile yok bu platformda. (Elle sayılır miktarda vardır.)

Ben yazılımcı işini yapmıyor demedim, yazılımcı bedava çalışmak istemiyor, ortaklığa yanaşmıyor dedim. Okuduğunuzu anlayın lütfen. Burada kod satırı yok, burada etiket yok. Açık ve net kelimeler var.
Hocam ekip işini sevmeme nedeni çok farklı lütfen bilmeden artık bu konuda yorum yapmayın.Arkadaşlar çok güzel açıklamış nedenini yorumlarda destek yok köstek çok.Anlamıyorsun bari olumsuz değil olumlu yaklaş ya neyin kini bu.Tamam polyanna ol demiyoruz ama düşmanına etmeyeceğin eleştirileri gelip buraya yazıyorsun.

Hiç bir bilginiz yok ama 2 yazılımcı görüp yorum yapıyorsunuz.
Algı operasyonuna yem olmayın medya da çok yapıyor bu işi. Youtube da aynı o kadar kin besler olmuş ki artık eleştiri boyutunu geçmiş yorumları.Yok onu yapamayız yok araba olayını bilmiyor musunuz bizden bir yol olmaz biz insan olamayız yavaş gel ya.Tamam yapamadık anladık neyin eleştirisi bu kadar.

Bugün Türkler en kötü teknolojiye sahiptirler yarın bakmışsın dünyanın en gelişmiş teknolojileri bizde.O yüzden düşman gözüyle değil dost gözüyle bakın artık olaylara.İyi günde yanında olduğunuz gibi kötü günde de yanında olun insanların.Eleştiri yapın ama bu ülkede yaşadığını kendi ülkenin insanına baktığını unutmadan.

Ben sizi anlamıyorum nasıl oluyor da bu kadar genelleme yaparak konuşabiliyorsunuz yazdığın yazıyı bir gözden geçir bence

Elin ipiyle kuyuya inmekten vazgeçin artık.Benim yaptığım yorum insanları nasıl etkiler diye düşünmeden bodoslama yorum yapıyorsunuz.