Evet belirtmem daha başka beklenti yaratmış ama şunu biliyorum ki mesleğimde gayet iyiyim sadece vaktim az. Diksiyon dersleri almıştım ama hiç kullanmamıştım, zamanla düzeltmeye çalışıyorum. Teşekkürler.

Aymtema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bölümü okuduğunuzu ve prodüktörlük yaptığınızı söylediğiniz için baya büyük bir beklenti ile girdim videoya Video için yeterli olan şeylerin mevcut olduğunu düşünüyorum. Sadece biraz artikülasyon daha çalışmanızı önereceğim. Bol şans diliyorum efenim

İşlerim çok yoğun olduğu için Youtube'a az vakit ayırmak zorundayım o yüzden basit montajlar yapıyorum Youtube için. Türkiye'de bir çok büyük marka ve kuruma reklam, program ve dijital işler hazırlıyorum. Aslında tüm profesyonel ekipmanlara sahibim ve hepsini üst düzeyde kullanabiliyorum eğer youtube geliri ile tüm geçimimi sağlarsam çok daha fazlası var aklımda. Teşekkürler.
se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu bölümü okuyan biri olduğun için daha ahım şahım bi kanal bekliyordum açıkçası. Ancak kanala girip videoları izlediğimde bu bölümü okumadan da bu işi yapan bir kanal sahibini görmekteyim. Youtube kanalı açmak için üniversite okumak gerekmiyor. Tek gerekli olan şey beceri. Bu tarz kanalların örnekleri bolca mevcut zaten. Çoğu da eminim üni okumamıştır ya da video ile alakalı olmayan bölüm okumuştur. Kanal konsepti güzel. Başarılar.

Kişisel olarak tüm montaj programlarını kullanabiliyorum ama Youtube için genelde Premiere kullanıyorum.
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ses iyi. videolar başarılı
sormak istediğim hangi programları kullanıyorsunuz? Özellikle video düzenleme için