borayeris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya o zaman aynı mantıkla marketleri de kapatalım, bakkalların ölmesine sebep oluyor.

Kullandığımız otomobilleri de yasaklayalım. Tekrar at kullanalım. Nalbantlar para kazanabilsin.

Hatta şu an kullandığımız son teknoloji ürünü hafif ve ucuz yorganları da kullanmayalım. Bunları yasaklayalım, hallaçlar para kazanabilsin.

Çelik tencere kullanmayalım, tekrar bakır tencere kullanalım, kalaycılar tekrar para kazanabilsin.

Tarih boyunca bir sürü meslek yok olmuştur. Krallar padişahlar bile yok oldu.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Hala cümlenin ortasından konuşuyorsunuz. Ben diyorum ki herkes kendi işini yapsın. Ben nasıl dükkanımda et satmıyorsam kasapta camına format atılır yazmasın. Bim, A-101 bunlar market olarak kurulmuşlar market üzerine ürünler satsınlar. Benim sektörüm teknoloji olduğu için ben vatanla teknosa ile medimarkt ile yarışmaya çalışayım neden a-101 ile bim ile tansaş ile ben ve demin saydığım büyük firmalarda yarışmak zorunda kalıyor ki ? bugün a-101 dediğini firma her b.k satıyor teknosa dediğiniz mağaza sadece teknolojik ürünler satıyor buna göre kira ödüyor buna göre eleman yetiştiriyor buna göre giderleri oluyor a-101 dediğin yere vasıfsız herkes girebiliyorken bu tip yerlere daha seçkin elemanlar seçiliyor buda maaşını etkiliyor. Teknosaya girdiğinizde 2 kilo soğan alabiliyormusunuz ? demek istediğim bu a-101 ve buna benzer yerlerde kendi alanında ürünler satsınlar. Bilmem anlatabildim mi