Angry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin gibi düşünenler yüzünden bu halk bencil de oldu, özentide oldu, yalancıda oldu her bir şey oldu acaba siz ne oldunuz neye destek oldunuz siz ne gibi bir proje yaptınız da burada yorum yapar oldunuz ? Daha bu halk birlik olduğunu size nasıl kanıtlaması gerekiyor acaba çok merak ediyorum.

Yazılımcıyım.5 kuruş almadan bir sürü yazılım yaptım.Öğrenciyim ödeme yapamıyorum diyen bir sürü kişiye canın sağ olsun dedim.Kimsenin hakkını yemedim hakkına girmedim bumu bencillik anlamadım.İlla burada dile mi getirelim.Biriniz de çıkıp yazılımcı budur diye konu açmadı ama işi biraz aksasın nasıl rencide ediyor hemen.

Yaptığım yazılımları dile getirmeyeceğim onuda baltalarsınız aman sizin yorumunuz eksik kalsın.Biz bir şekilde yolunu bulur işimize damgamızı vururuz.İlla burada reklam yapmamız gerek yok bilen bilir zaten.

Bu millete sen dünyanın en bencil topluluğu diyemezsin kabul etmiyorum.Senin bencilliğin yansımış farkında değilsin.Siz bencil oldukça bu ülkede benciller azalmaz tabi.
Saygıdeğer yazılımcı hocam, ben yazılımcıların bireysel çalışmalarına bir yorumda bulunmadım. Bunlar ekip işi, bizim yazılımcımız ekip işini sevmez dedim.

Hiçbir bilgisi olmadığı halde her konuda bir fikir beyan eden tek ülkeyiz. Gezdim, gördüm ve bunun farkına vardım. Kimse bizim bencilliğimizi görmezden gelemez. Birden fazla ülkede binlerce insan gördüm; akabinde böyle bir yorumda bulundum.

Siz bir yazılımcı olarak bize ne kattınız? Damganızı göremedim henüz. Açık kaynak projelerinizi bırada paylaşın diğer arkadaşlar ile fikir birliği yapın bizde nimetlenelim. Ama olmaz, paylaşamazsınız değil mi? Açık kaynak kodlu tema bile yok bu platformda. (Elle sayılır miktarda vardır.)

Ben yazılımcı işini yapmıyor demedim, yazılımcı bedava çalışmak istemiyor, ortaklığa yanaşmıyor dedim. Okuduğunuzu anlayın lütfen. Burada kod satırı yok, burada etiket yok. Açık ve net kelimeler var.