Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sene, o sene bu sene muhabbeti gibi olacak ama ben en kötü yine beraberlik çıkaracağımızı düşünüyorum.

Terim için 2-2'lik maç çok büyük bir tecrübe ve cesaret oldu. Şunu anlamıştır diye düşünüyorum. 2 farklı geriye düşsen de cesaretli oynadığında oyunda kalabilirsin. 2-0 geriye düştüğümüzde korkmadı, daha fazla yemeyelim düşüncesine girmedi. Haliyle son dakika galibiyeti kaçırdık. Bu yıl, geçtiğimiz yıllara nazaran daha cesaretli, ofansif oynayan bir Galatasaray göreceğimizi düşünüyorum.

Fenerbahçe'nin mevcut durumu gerçekten içler acısı. Takımın bir taktiği yok. Oyun sıkıştığı anda doldur boşalt yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Bugün Akhisar maçının 90 dakika izledim. Adamlar top oynamaktan o kadar aciz ki artık kaleci topa elle dokundu neden penaltı çalmadın diye hakeme yürüyecek sandım.

Taraftar yine ne olursa olsun stadı bayram yerine çevirecek. Ama liderliğin verdiği güç ile daha cesur oynayacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Rodrigues ve Gomis ikilisine çok güveniyorum. Fenerbahçe 2 hafta boyunca yatsın kalksın nasıl Gomis'i engelleriz diye düşünsün.
Fenerbahçe, Kadıköy'de öne geçerse o maçı vermez. Rakibin öne geçip Fenerbahçe'yi bireysel hataya zorlaması lazım. Takım olarak savunma yaptığında hata yapmıyorlar ama anlık yakalandığında, bireysel hata çok oluyor ve gol yiyor. Fenerbahçe'nin yediği gollerin her ne kadar Aykut Kocaman'ı sevmesem de onun da dediği gibi %70'i bireysel hatadan. Kısacası Fenerbahçe'ye panik yaptırmazsan gol atamazsın.