mamifilm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda Teknosa'yı savunuyor gibi bir duruma düştüm ama bende sevmiyorum o şirketi çünkü işin kalitesini düşürüp bir anlamda kendilerini elektronik ticaretin BİM'i olarak görmeye başladılar. Vurgulamak istediğim farklı bir noktaydı, belki gidiş yolumda hata vardı. Ben daha çok Electroworld, Saturn gibi kaliteli hizmet veren yabancı mağazalardan bahsediyordum birde mahalle arasında günbegün yitip giden esnaftan.
ben tüm mesajlarınızı okudum hepsinin altına şahsım adına imzamı atarım. Ben bir esnafım bunlar her işe el atıyorlar ürünleri adetli aldıkları içinde uyguna alıyorlar şimdi bu adam kabloyu 4.95 TL ye satınca ben mahallemde nasıl 10 TL den satacağım. Diyecekseniz ki sende 4.95 TL ye sat ben toptancımdan alamıyorum kablonun kalitesine göre o paraya nasıl satayım. Esnafı bitiriyorlar kimse kestiremiyor bu adam 4.95 tl ye kablo sattığında ben 10 tl ye satamayacağım ve kapatacağım bundan 10 yıl sonra iyice tekelleşecekler neyse ne desek boş büyük parayı götürüyor küçük esnafta elektirik su kira muhasebe kdv vergi ye çalışıyor