hocam yanlışınız var, gittigidiyor, ebay'den aldığım ürünlerde kendimi daha güvende hissediyorum, hatta mobilyalarımın bile bir kısmı gittigidiyor. Muhattabım hem GG hem de satıcı. Mesajıma cevap atmazsa yanıtlama oranı düşer listelemesi de düşer.
Üründe sorun varsa kargoluyorsunuz geri, sorun bildiriyorsunuz, iadesi yapılıyor. Online satıcılar yapılan yorumlara çok önem veriyor listelemeleri üstte olsun diye, bi keresinde yanlış bi ürün gönderilmişti, iade etmiştim, hem doğrusunu hem hediyesini almıştım, böyle bişeyi saturnden göremem.
------ burada bir çizgi çekelim
Pazar konusuna girelim;

ben izmirliyim, 2012 yılında denizliye okumaya gelmiştim, izmir'de pazarlarda fiyatlar yazılır malların üstüne. denizlide yazmıyordu, pazarcılar nereden kazıklarım diye bakıyordu millete, 50 kuruş taksa kar kardır, haftaya umrunda değil. Ben de pazardan soğudum, yanlış anlamayın siz de pazarcılık yapmışsınız, eminim ki dürüst ticaret yapmışsınızdır ama pazarı bitiren sadece zincir mağazalar değil. Bir süre Migros Sanal Market bile kullanmıştım.
kısmen haklısınız ama ben teknoloji marketlerinin mağaza sayısı düşürüp online ticarete önem vermelerini beklerdim. Bimeksi de kaybettik.