Merhaba. Öncelikle yorumlara baktım nerdeyse kimse eğitimi alıpta izlemeden genel izlenim sonucu yorum yapmış. Ekim Nazım Kaya savunmak için yazmıyorum. 7 Yıl 11 ay 26 gündürde bu sitenin kullanıcısıyım. yani buna yorum atmak için üye olmuş trol bir hesapta değilim. Öncelikle hiç içeriğini bilmeden sadece 10 snye reklamını gördüm diye yorum atanları önyargıylarıyla yorum yazmış. herkes aynı değildir.
ana konuya gelirsek.
Ekim Nazım Kaya, eğitim seti satıyor. Bende bunu aldım ama satış yapmak için değil yani kimseye yüzde yüz kazanacaksın demiyor. kpss kursu gibi düşünün her giden kazanıyor mu ? Ekim bey sadece sistemi öğretiyor. bununun yanında amerika zihniyetini ve shopfly sitesi üzerinden nasıl bir alişveriş sitesi kurabileceğini öğretiyor. yaklaşık 60 civari eğitim videosu var ve herbiri en az 30 dk civarı.
200 dolar eğitim ve ayrıca uygulama falan satıyor demişsiniz 200 dolara. Ama gerçekte eğitimi alan kişiye uygulamayı ücretsiz gönderiyor. ve eğitimlerin ana konusu shopfly, Amazon ilerki konu. yeni başlanmış bir sürec. ayrıca amazon dropshing'e izin vermiyor demişsiniz lakin Amazon ürürüne sahip cıktığını beyan ettiğin sürece izin veriyor.
Ayrıca son olarak sadece herkes tek ürün satıyor demişsiniz lakin Gizli grup var üyelik alanların orda satış yapanlarin resimleri var ama açık gruba sadece tek satış yapanlar atılıyor.
gizli gruptan bir paylaşım
Son olarak Ekim Nazım KAYA, Tanınan bilinen bir kişilik daha öncesinde TEDX de internetten gelir elde etmek konulu konferans veren bir kişi. yani öyle diğerleri gibi ortaya aniden çıkmış biri değil.