Merhaba arkadaslar.Fal uygulamasi gelistirdim ve satisa sunuyorum. Ozellikler- Cross platformdur.
Ben sizin icin android derlerim fakat ios icin macbook lazim oldugu icin ona birsey yapamam. Siz baskasina build ettirebilirsiniz .- Server PHP dir. Tek 1 tablo vardir.- Admin icin kontrol paneli vardir. Panelde gonderilen kahvelere cevap yazilabilir, silinebilir. Cevap yazildiktan sonra 3 olan resim sayisi 2 ye dusurulur ve fazlalik resimler sunucudan silinir. - Urunler google playden cekilir. Ornegin 3 cesit falci secenegi sunabilirsiniz. Uygulama otomatik olarak basliklari, aciklamalari, fiyatlari listeler. Isterseniz o ekrana resim de koayabiliriz. - Uygulamada uyelik sistemi yoktur. Fallar cihazin benzersiz id si ile kayit edilir. - Uygulamada balance sistemi yoktur. Videoda gordugunuz gibi falci secilir, resimler vs girilir, odenir ve istek gonderilir. - Videodaki sari kirmizi uyarilara takilmayin. Uygulama debug asamasinda oldugu icin varlar.
https://youtu.be/c5xVwPRr-bk
Fiyat Android + iOs icin 2000 TL dir.Tasariminiz var ise zorluk derecesine gore min 500 TL ye uygulamaya giydirilebilir.
R10 uzerinden, skype uzerinden veya maille yazabilirsiniz. Skype ve maile 5 dk icerisinde donus yapilir.
skype = ozergul_
mail =
ozergul@yandex.com