Öncelikle bir aynaya bakıp bir kendimize gelelim arkadaşlar insanların kazançları veya yaptıklarını bilip bilmeden değerlendirmek bizlere yakışmaz. Adamın eğitimini alan varmı aranızda bilmem ben sadece merak ettiğim veya bir şeyler katar mı diye aldım. (2012 senesinden beri e-tiaret yapıyorum yıllık oralama 1 milyonluk ticaret akışım var ) kattığı az biraz bir şeyler oldu , basit gelen şeyler oldu ama adam internette basit yollu nasıl satış yapılır, ne yapmak gereki ön bir bilgi veriyor. İster bu bilgiyi kendiniz araştırıp bulursunuz , ister adamın verdiği eğitimi alırsınız ama kimsenin boğazına yapışıp benim eğitimimi al ben sana 5000 dolar kazandırıcam şöyle yapıcam demiyor. O yüzden bence arkasından konuşmaya gerek yok. Evet araba aldı, yüksek fiyatlı villa kiraladı veya özel jetle seyahat etti bunların hepsi birer pazarlama yolu. Aranızda hiç mi bedava olan wordpress yapısını veya temasını ballandıra ballandıra 1000 TLye veya 2000 TL'ye bilmeyen kişilere satan veya Proticaret alt yapısını alıp e-ticaret sitesini ben yaptım diye pazarlama yapan kişi olmadımı oldu hatta çok fazla var böyle insanlar aramızda. Onlardan bu adamın bir farkı yokki, Amazon tek tık uzağımızda veya shopifydan site açmak 15 dklık bir zaman harcamasında ama biz araştırmadan böyle bir eğitimle kendimizi geliştireceğimizi sanıyoruz. Aynı zamanda bu eğitimi adam verirken kendi bilgi araştırmasını paylaşıyor ama yanlış ama doğru, zaten internette binlerce yöntem var para kazanmak için kimse kesin bu yol doğru diyemez oda bunu yapıyor. Kendi gittiği yolu insanlara para karşılığında satıyor ve biz buna pazarlama diyoruz.
Not: Bu adam Umedy de veya başka bir eğitim platformunda 100 TL ye satsaydı bu kadar çok satın alma yaparmıydı , kimse bu şekilde arkasından konuşur muydu.

İnsanların öğrenmeleri para ve zaman kaybına yol açar, Paranın bir karşılığı vardır evet doğru ama harcanan zamanın değerini sadece harcayan kişi belirler ve bu belirlediği değere saygı duymak gerekir. Bence başarsını tebrik etmeliyiz. Sadece kendimizi şu soruyu soramalıyız nasıl pazarladı bize bu eğitimi aldık veya biz niye bu adam hakkında şuan bu forumda konusu hakkında yazı yazdık. Asıl başarı burada kendinden söz ettirebilmekte.

Darısı hepimizin başına, ( Benim ortak bir noktam yoktur kendisi ile, eğitimi merak ettiğim için aldım . Eğitim ileri seviye bilgi içermemektedir. Ama başlangıç seviyesinde merak edilen soruları gidermektedir. )