cPanel -> MaestroPanel (Daha gelişmiş bile olabilir ve küçük bir kullanıcı kitlesi yok oldukça fazla kullanan var dünya çapında) (
https://www.maestropanel.com/About )
Wordpress -> phpKF-CMS (Wordpress kadar teknolojik olmasa da, basit bir sistem)
Yok değil var, phpKF-CMS'in ilk çıktığı zamanları biliyorum. Açıkçası pek geri kalır bir yanı yoktu Wordpress ile ama işte gerekli ilgi gösterilmediği için insanlar tarafından, gelişimi Wordpress gibi hızlı olmadı. Ayrıca Wordpress 1 ekip tarafından değil tüm dünya tarafından geliştiriliyor, geliştiricileri arasında birçok Türk olduğuna eminim. Özgür bir sistem, herkes 1 parça bir şey ekleyebilir.
Güncelleme:
ön sipariş alınabilir. bir screen atarlar herkes bakar on spariş olarak ödemesini geçer Sponsormu yok türkiyede? var yeterki gayret goster.
Sponsor mu yok Türkiyede? Sorusuna cevap vermek istiyorum "EVET, YOK"
Bizim ülkemizde yer alan bağışçılar, yatırımcılar veya sponsorlar ne derseniz diyin her zaman kendi çıkarını ve payını ön planda tutuyor. Yatırımcı arayın projenize, emin olun o projenin %50'den büyük payı onlarda kalacaktır. Onlar napıyor sadece maddi imkan siz kölesiniz ama sonuçta projeyi gerçekleştir, zirveye otur sonra parayı onlar yesin öyle yatırımcı olmaz. Silikon Vadisinde tonla karşılıksız yatırım yapan insan var niye, bu çocuk yapsın büyüsün proje o elbet bana geri dönüşünü yapar bu iyiliği karşılıksız bırakmaz. Bizde, bu çocuk yapsın, büyüsün proje, proje benim olsun, ben ekmeğini yiyim, çocuk köle olsun