Hocam aldığım bir duyuma göre kişi hiçde video ve resimlerdeki gibi bir hayat sürmüyormuş
Valla ne tür bir hayat sürdüğünü bilemem fakat İlkay Zaman'ın bir videosunda söylediğine göre 4 günlük bir villa kiralaması totalde 20 bin doları bulmuş, gerçek midir, doğru mudur bilemem.
yav o kadar para kazanıyorsa 200-300 lira eğitim satmaya çalışırlar mı bunlar aynı çiftlikbank hesabı eğitim al satışa başla parayı kır .. tamam bu işi profesyonel yaparlarda var fakat ufak tefek miktarlara tenüzzül edip neyse daha fazla yazmayacam

ama şu var bizim insanımız oturduğu yerden yattığı yerden zengin olma hayali kurdukça o tip insanlar çok ekmek yer
Şimdi ciddi olarak düşündüğünüz de sonuçta 1 kişiye satmıyor 300₺'ye bu arada set ne kadar bilmiyorum. Farz edelim ki set 300₺, yolunacak kaz fazla. 100 kişiye satsa, 30K, 1000 kişiye satsa 300K. Set satmayı mantıksız bulmuyorum fakat bu işi çok saçma buluyorum, kim bir insana 300₺ karşılığında milyon dolar kazanma şansını verir?
biraz ayık olursanız herkes işi rahatlıkla çözer.
gruba baktıgınız zaman herkes egitim setini satma derdinde.
benim yakaladıgım detay ;
bayanın biri 38 yasında ilk defa pc ye oturmuş ilk satışını yapmış
genelde tüm paylaşımlar ilk satışımı yaptım şeklinde zaten ikinci satış yapan yok olay burada kopuyor.
ilk satısını yapan bu bayana ne kadarlık reklam verdin demişler henüz vermemiştim demiş hobaaa
index yok hit yok reklam yok sıfır site abd den sipariş aldı he mi ?
bu çakalus aptalus üyelerin sitelerden ilk siparişi kendisi veriyor bu kadında da türkiye ile saat farkını atlamış ya da kadın reklam verdi sanmış. yazık gariplerim de sattık sanıp bilmedikleri adreslere bilmedikleri dilde sipariş geçip gönderiyorlar. ikinci sipariş alan yok. genelde hep yorumlar ilk siparişim vs.
bi ayrı nokta 200 dolar egitim 200 dolar yazılım vs. derken yapılan harcamalar malum yaklasık 3k sizin dropshipping ile bu parayı geri cıkarmanız için yaklasık 40k lık satış yapmanız lazım hiç bilmediginiz bir dil de ülke ye üstelik !
ki gel gelelim bu satışa izin vermiyor 3-5 satış sonrası 300 dolar daha atın artık adınıza abd de firma kuracagız deniliyor külliyen yalan. yahu benim koşum yıllardır abd de yaşıyor adamın hesabına 80 dolar para girmiş ve olay neyse bu paranın kaynağını belgeleyememiş adamı sınır dışı ettiler. size hiç gitmediginiz ülke de şirket mi kurdururlar.
yavrum gitti 200 dolar da şirkete harcadınız yaklasık 10k bu arada geçen sürede yazılım masrafı cart curt derken sittin sene toparlayamazsınız.
bir olay dikkatimi çekmiştir dolar kazanmak güzel abdliler çok para harcıyor vs. diyor 1 dolarlık çin ürününe 50 dolar verirler diyor bu da tamamen yalan .
2 yıl newsli haber sitesi işlettim abd ye ait canımdan bezdim gelen reklam ödemelerinde 0,01 dolar haber içeriklerinde %2,64 yerine 2,63 geçmesi bile ciddi problem oluyordu onlarca mail alabiliyordum bir an da.
yani üzgünümama abd de yasayan hiç kimse 1 dolarlık ürüne 50 dolar vermez. türkiye de verir ama abd de vermez o kadar garanti konusuyorum.
evet adam haklı dünyadaki en güzel sey dolar kazanmaktır ve tavuk gibi yoluyor milleti ve millet de buna finansal özgürlük diye inanıyor vay kerizlerim var.
ama taktir etmek lazım harika bir portfölye yaptırmış kendine. bazı youtube videolarında giydiği 15 liralık gömlekleri ve klasik 10 liralık donları görebilirsiniz o sosyal medya hesabına hiç aldanmayın profesyonel çekim bir pr çalışması
iyi geceler herkese
Aynen öyle düşünüyorum, çok saçma geldi bana bu mesele. Acaba ben mi bir yeri kaçırıyorum dedim fakat düşündüğüm doğruymuş

İyi geceler.