biraz ayık olursanız herkes işi rahatlıkla çözer.
gruba baktıgınız zaman herkes egitim setini satma derdinde.
benim yakaladıgım detay ;
bayanın biri 38 yasında ilk defa pc ye oturmuş ilk satışını yapmış
genelde tüm paylaşımlar ilk satışımı yaptım şeklinde zaten ikinci satış yapan yok olay burada kopuyor.
ilk satısını yapan bu bayana ne kadarlık reklam verdin demişler henüz vermemiştim demiş hobaaa
index yok hit yok reklam yok sıfır site abd den sipariş aldı he mi ?
bu çakalus aptalus üyelerin sitelerden ilk siparişi kendisi veriyor bu kadında da türkiye ile saat farkını atlamış ya da kadın reklam verdi sanmış. yazık gariplerim de sattık sanıp bilmedikleri adreslere bilmedikleri dilde sipariş geçip gönderiyorlar. ikinci sipariş alan yok. genelde hep yorumlar ilk siparişim vs.
bi ayrı nokta 200 dolar egitim 200 dolar yazılım vs. derken yapılan harcamalar malum yaklasık 3k sizin dropshipping ile bu parayı geri cıkarmanız için yaklasık 40k lık satış yapmanız lazım hiç bilmediginiz bir dil de ülke ye üstelik !
ki gel gelelim bu satışa izin vermiyor 3-5 satış sonrası 300 dolar daha atın artık adınıza abd de firma kuracagız deniliyor külliyen yalan. yahu benim koşum yıllardır abd de yaşıyor adamın hesabına 80 dolar para girmiş ve olay neyse bu paranın kaynağını belgeleyememiş adamı sınır dışı ettiler. size hiç gitmediginiz ülke de şirket mi kurdururlar.
yavrum gitti 200 dolar da şirkete harcadınız yaklasık 10k bu arada geçen sürede yazılım masrafı cart curt derken sittin sene toparlayamazsınız.
bir olay dikkatimi çekmiştir dolar kazanmak güzel abdliler çok para harcıyor vs. diyor 1 dolarlık çin ürününe 50 dolar verirler diyor bu da tamamen yalan .
2 yıl newsli haber sitesi işlettim abd ye ait canımdan bezdim gelen reklam ödemelerinde 0,01 dolar haber içeriklerinde %2,64 yerine 2,63 geçmesi bile ciddi problem oluyordu onlarca mail alabiliyordum bir an da.
yani üzgünümama abd de yasayan hiç kimse 1 dolarlık ürüne 50 dolar vermez. türkiye de verir ama abd de vermez o kadar garanti konusuyorum.
evet adam haklı dünyadaki en güzel sey dolar kazanmaktır ve tavuk gibi yoluyor milleti ve millet de buna finansal özgürlük diye inanıyor vay kerizlerim var.
ama taktir etmek lazım harika bir portfölye yaptırmış kendine. bazı youtube videolarında giydiği 15 liralık gömlekleri ve klasik 10 liralık donları görebilirsiniz o sosyal medya hesabına hiç aldanmayın profesyonel çekim bir pr çalışması
iyi geceler herkese
bir d eaklıma gelmişken para verilerek para kazanılabilir bunda bir sorun göremiyorum.
okul okursun para verirsin
egitim alırsın para verirsin
meslek ögrenirsin para verirsin
ama bunlarınhepsinde sana bir dönüş olur bir şekilde dönecektir
bu adamın geliştirdigi teknik farklı iyi inceleyin siz kazandıkça yeni masraflar çıkarıyor daha ilk masrafınızı cıkaramadan yeni bir masraf 2. masraf çıkmadan yeni bir masrfa daha az biraz para dönüyor ama sürekli büyük bir dalg a ile acılıyorsunuz sonrası mı ? dil bimiyorsunuz ilk sorunda güm . dil bilseniz zaten bu sete ihtiyaç yok. aaçın bi e ticaret sitesi aliexğressteki ürünleri çekin satın ve oradan kargolatın olay bu kadar.
egitim seti cıkıyor
egitim aldık profesyonel yazılım
aldık
şirket kur
kurduk muhasebedci tut
tuttuk işlerin artacak eleman tut
siz bir an gaza gelip ki sahte siparişler ile kandırılıyorsunuz bunlara kalkışırsanız bir daha yola gelemezsiniz.
para harcayarak para kazanılır ama kazandıkça ilk maliyeti düşürmesi lazım bu elemanda bu yok tamamen kendi cebine yönelik. ama bizim milletimizde şu var ki zarar eden yok şimdi git afradan yimpaştan kombassandan zarar eden yok herkes aldı parasını cıktı.
saadet zindiri titan halkası mutluluk bilmem nesi bakın herkes parasını kurtardı biri çıkıp delikanlı gibi kandırıldım zarar ettim demez. yok be ben kurtardım paramı aldım cıktım der.
bizim insanımız kandırılıyor dolandırılıyor ama gelip yok be ben paramı kurtardım diyor. bkz tüm r10 a kol gibi coin girmiş ama herkes karda herkes uzman borsacı ve herkes yatırım tavsiyesi veriyor ve enteresandır hiç zarar eden yok herkes en kötü parasını kurtarmış.
kendimize karşı dürüst olmayan yapımız nedeni ile insanları sürekli yanlış yönlendiriyoruz. ve yeni magduriyetlere ışık sacıyoruz enteresan bir topluluguz vesselam