Merhaba Arkadaşlar,
Bir kaç ay önce boşta görüp aldığım
otomatikvites nokta net domaini üzerine bir blog kurdum. Site henüz beta aşamasında. Vakit buldukça tasarım ve linkleme çalışmalarım sürüyor. Arabalarla yakından ilgiliyim ve sektörde başka sitelerimde mevcut. Sadece
otomatik vites arabalarla ilgili rehber niteliğinde bir site hazırlamaya çalışıyorum.
Araç inceleme yerine daha çok araçların marka bazında otomatik şanzıman problemleri, araç tavsiyeleri ve yorumları üzerine duracağım.
Sizlerinde şu da olsa faydalı olur diyeceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır? Buradan otomatik vites araba almayı düşünenlere bütçelerine göre marka değilde şanzıman özelliklerine göre tavsiyede bulunuyorum.
Buradan otomatik vites araba kullananların olumlu-olumsuz yorumları geldikçe yayınlayacağım. İleride bu araçları alacak olanlara yön vermesi amacıyla (Link çalışmaları sürüyor) Sizinde tecrübe ettiğiniz otomatik araba varsa site üzerinden olumlu olumsuz yorum bırakırsanız memnun olurum.
Buradan her ay güncelleyeceğim en ucuz otomatik vites arabaların fiyatlarını ve özelliklerini paylaşacağım.