Ne zaman bir iş alım sürecine başlasam Türkiye'nin sorununu görüyorum. İşsizlik yok ülkemizde. Vasıfsız eleman var. Çalışmak istemeden para kazanmak isteyen eleman var. Başka bir sorunu yok bu ülkenin.
Bence sizin ilanınızda da bi anormallik var birincisi bu kadar uzun uzun istekler insanları korkutur başvuracağı varsa da başvurmaz.
İkincisi * Photoshop,
Fireworks, Indesign ve Illustrator programlarına hakim, sadece şu maddeniz bile başlı başına Grafiker aradığınızı gösteriyor, ve bir grafikerten tutup editör olmasını yazı girmesini ve mesai saatleri dışında da mobilden sosyal medyaya bakmasını istiyorsunuz bu ağır gelebilir insanlara.
Üçüncüsü ise açık açık mesai dışında da çalışacak yazmışsınız ama mesai dışında çalışmalara ek ücret verilecektir vs yazılmamış, Hep isteklerinizi yazmışsınız ama verdiğiniz hiç bişeyden bahsetmemişsiniz, yol yemek sigorta ek mesai ücreti vs vs bilgiler yok. Siz sadece bana bunu bunu bunu yapabilen ve gece gündüz çalışacak eleman lazım demişsiniz. Kusura bakmayın ama böyle ilana ben olsam bende başvurmam.