OnurTasci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendini rahatlatmayı denedinmi sıcak bi duş veya film izlerken uyuya kalmak, arka fonda rahatlatıcı bi şarkı ile uyumayı denedinmi
Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kulaklik tak hocam sozsuz muzikler ac enstrumental yada klasik. Onu dinlerken diger dusuncelerden siyrilip uyumak daha kolay. Veya mutlu oldugun bir anini dusun yattiginda onu dusunurken uyuya kalabilirsin. Benim misal bir sarkim var sabah aksam serviste bir saat hep ayni sarki ile uyuyorum tekrar modunda. Youtube uyku muzikleri diye arastir onlarda iyi oluyor. Cay falan hikaye bence sorun psikolojik cunku. Bende yillarca cektim son 4-5 yildir bu sayede rahatim.
evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spotifyda yağmurlu hava ve doğa seslerinin olduğu playlistler var. Ders, iş yaparken onları açıyorum, uykuda pek ihtiyacım olmadı ama işe yarar diye düşünüyorum.
Valla bunların hepsini denedim
PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uyku problemlerinin büyük kısmı psikolojik sorunlardan dolayı oluyor bunları aşmaya çalış ya kendince yada bir uzman yardımıyla çünkü uykusuzluk bir çok hastalığı beraberinde getiriyor öyle çayla otla motla uğraşma
En son o olcak artık hocam gitcem doktora. O değil ben de psikolojik danışmanlık okuyorum 😂