mamifilm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dalga geçilecek bir durum yok, tabi ki arkadaşlar yaptıkları sistemin testini yaptırmak isteyeceklerdir, bundan daha doğal bir durum olamaz. Ayrıca arkadaşların site zaten down oldu ancak kimse dalga geçmedi, sanırım mesajları okumadan yazdınız. Neyse ikili tartışmaya döndürülecek bir durum yok ortada. Umuyorum ki arkadaşlar da sistemlerini daha iyi geliştirerek site savunma sektörüne güzel katkılar sağlarlar.
Dalgadan kastım örnekleri oldu forumda kaç konu açıldı açıldığı gibi kitlenip makara konusuna döndü. Bu konunun niyeti herhangi bir ödül veya iddiaa değil,
Zaten adı üstünde test konusu downda olur amaçları geliştirmek. Konuyu açarken de belirtmişler "merhaba arkadaşlar günümüzde artan layer7 web saldırı için kendi aramızda bireysel olarak kendimizce koruma yöntemleri geliştirmeye başladık birçok eksiklerimiz olduğuna eminiz" buraya gelip sizin ödül koymanız lazım falan tarzı konuşmanız ne kadar doğru diğer konuyada bu şekilde yazdınız orada bir iddia vardı bu konuda zaten eksikleri olduğunu belirtmişler. Diğer konuda ise konu sahibinin ts3 adresini DOWN edebilen olmadı ama burada oldu iki konu arasında dağlar kadar fark var ama sizin gözünüzde yok.gibi iki konuyada ödül koymanız lazım diyorsunuz.. Fark ettiysen bu konuda ilk tepkiyi benden almadın, çünkü yorum yapmak var birde diğer türlü yorum yapmak var diğer konuda ve bu konuda gerekli tepkileri aldınız tavsiyem bilgi sahibi olmadığınız konularda pek yorum yapmamanızdan yana sonuçta adamlara bu konular açıldığında ne kadar saldırı geliyor neyi engelliyorlar hiç bir fikiriniz ve bilginiz yok. Belki de sizin gözünüzde ÖDÜL VERİLEBİLECEK SALDIRILAR ALIYORLARDIR.

Alıntı
Umuyorum ki arkadaşlar da sistemlerini daha iyi geliştirerek site savunma sektörüne güzel katkılar sağlarlar
En başında bunu yazıp geçmeniz daha samimi olurdu,

hayırlı geceler.