Stores adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni açılan sitelerde benim gördüğüm en büyük yanlış rekabeti olan kelimede makale üretimesi. Mesela 1-10 k arası aranması olan kelime ve ilk sıralar hep güçlü sitelerle dolu olmasına rağmen makale üretiliyor. Bence bu yanlış ilk başlarda 1-10 k arası kelime için 1 makale yazıyorsanız 10-100 aranması olan vr makale üretilmemiş kelimeleri bularak bu kelimelere yazı yazmalısınız. 10-100 aranması olan yazılarınızdan da iç link ile 1-10 k aranması olan kelimelere yönelmelisiniz. Siteler oturduktan sonra 1-10 k gibi veya daha fazla aranma hacminde olan kelimelere yönelirsiniz
10-100 aranmaası olan ve makale üretilmemiş kelimeler üzerine makale yazılmasını şu şekilde anlıyorum. bitcoin yada kripto para üzerine çok makale vardır ve bu başlıklarda yazarsak arada kayboluruz. ama bunun yerine oyuncak cırcır böceği üzerine yazarsak bu bizi arada sivriltecektir. peki ama kaç kişi oyuncak cırcır böceği aratır ki?
Şöyle bir ikilem var gibi misal ben oturduğum mahalle adına site açarsam bunun hitap edeceği kitle sadece mahallede oturanlar olacaktır. Bu alanda belki tek olacaktır ama..
ama istanbul üzerine site açarsam bunun hitap kitlesi istanbulda oturanlar vs. olacaktır. ama bunun gibi binlerce site de olabilecektir.
bunun dengesi nasıl olacak?

bir de yukarıda bahsettiğiniz "iç link" konusunu açabilirseniz sevinirim.