Yeni moda bu oldu sanırım
Benim gördüğüm üçüncü saldırı test konusu oldu. Diğer konuda da yazmıştım; ciddi bir test istiyorsanız ortaya bir miktar para ödülü koyun ki sisteminizi gerçekten zorlayacak saldırılar gelsin. Umarım başarılı olursunuz, iyi çalışmalar.
Utku kardeşimin bilgi ve tecrübelerine güvenim sonsuz, "bu tarz konular moda oldu" derken neyi kast ediyorsunuz? Sen site tasarlarsın resim çizersin logo yaparsın bu kardeşlerimizin işide bu güvenlik, yazılım olsun uğraşıyorlar ve gayetde işlerinde başarılılar burda moda oldu diyerek eleştirmek yerine yapıcı olun. Ben 12 yıldır buraya foruma üyeyim ne ddoscular gördüm ne muhabbet döndü ne konular acıldığı an kilitlendi saldırılar yüzünden. Siteler patladı sistemler çöktü o zaman ödül falan yoktu millet patır kütür saldırıyordu he şimdi diyeceksiniz ki bu işlerin o zaman pek cezası yoktu bal gibide vardı

Eskiler bilir demeyecem ama en basit örneğini veriyorum google'a ReSSaM yada Mehmet Akif Ö. yazın bir çok kişi hatırlayacak ne demek istediğimi ne bileyim iskorpitx yazın bu insanlar ddosun tillahıydı burada takılmışlıkları bile var. 2005 2006 konularında rahatlıkla bulabilirsiniz.
Şimdi asıl şu moda oldu millet saldırıyor baktı sisteme işlemiyor TIK demiyor sonra saldırı atmadık falan filan muhabbetine dönüyor.(BUNU DİĞER KONUYADA YAZDIĞINIZ İÇİN YAZIYORUM) Şunu iddia ediyorum bu konu açıldığında site kapansaydı çökseydi emin olun sayfalarca konuyu açan kişiyle dalga geçiliyordu.
Bir insan/insanlar birşeyi başarmışsa veya başarmak için uğraşıyorlarsa tebrik etmeyi bilelim sonuçta burda test yapıyorlar bu konunun acılması kadar normal birşey yok. Belki bakarsınız yarın bu arkadaşlardan hizmet alırsınız.
Ben burada saldırı yapanında sistemi korumaya çalışanında tebrik edilmesinden yanayım sonuçta sistemlerin gelişmesi için testler şart.
Hayırlı akşamlar.