Arkadaş sen ne biçim birisin anlamış değilim. Böyle ergence şeylerden rahatsız olduğunu falan yazarsın sağda solda, gören de seni adam sanar.
Ama gelip buraya "yaw he he" deyip karşındakini aşağılayıcı, insan yerine koymayan bir mesaj yazıyorsun. Tepki alınca da yine aynı lakayit ve cıvıklık çerçevesinde ters cevap veriyorsun.
Ya göründüğün gibi biri ol ya da olduğun gibi görün.
İnsanların görüşü ve düşünceleri sana uymuyorsa ya bunu uygun bir dille ifade edersin ya da zeka seviyesi oldukça düşük bir mesaj yazmazsın.
-
Ne cins adamlar var ya şu forumda
zorlamayın anlayamazsınız . " yaw he he " bundan zeka seviyelerine geldiniz ama borsada buna spek diyorlar arkadaş aklı sıra spek yapıyor işte kendine takılan malı r10 da arttırabileceğini sanıyor.
burada bir çakalın birinin aklı sıra amatör yatırımcının 3 kuruşuna göz dikmesine ses çıkarıyorum siz de gelip bana çıkarıyorsunuz
1 şahıstan bir farkınız yok
2 borsa ile zerre alakanız yok .
ben 2. hususta oldugunuzu düşünüyorum.
ki kaldı ki bu konuyu açan uyanığa hakaret bile etmemişşim gelmiş yok ergen yok seviye yok bilmem ne . bırakın milletin 3 kuruşuna göz dikmeyi bırakın hayal satmayı.
işte bende böyle biriyim ufaktan hocam o kurdugun cümle de reel de tanımadıklarına kurulabilecek tarzda değil görmediğin için göründüğüm gibi olmamı temenni etmişsin ütopik olmuş. konunun sizinle bir ilgisi yok alın bir kahve keyfinzie bakın bol kazançlar