iPhone 8 ne kadar?
Kaldı ki 7 ile 8 arasında ciddi bir fark yok. Bizim millet fazla para verince daha iyi olduğunu sanıyor. İşini ne görüyorsa onu alın. 8'e o kadar para vereceğinize X alın. X alabiliyorsanız belleyin yeni modeli alın. Sonu yok bu sistemin. [emoji4]
Kalp kırmak amaçlı yazmıyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7 3200 TL 7 Plus 4000 TL 8 4200 TL hocam

ben 7 alıp faizi ile birlikte 3750 ödeyeceğim ama 7 Plus ya da 8 alsam sadece cihaz 4000 TL
Almayın!
Bu paralara alacağınız telefon size yada mevcut işinize artı bir değer katmayacağına göre almayın daha iyi.Onun yerine Daha düşük bütçeyle işinizi görebilecek başka bir telefon alabilirsiniz.
Artacak parayla işinizi geliştirebilirsiniz, Kurs ve eğitimlere katılabilirsiniz, işinizle alakalı sertifika lisans alabilirsiniz.Hiç bir şey olmasa müşterilerinize promosyon ürün dağıtabilirsiniz.
Kısaca anlatmak gerekirse işinize, kendinize ve eğitiminize harcayın.
Kusura bakmayın ama böyle yorumlara sinirleniyorum

5 senedir Samsung kullanıyorum 5 senede 3 cihaz değiştirdim toplamları iki iPhone parası yapar. Donanımsal ve yazılımsal açıdan iPhone çok iyi bir telefon uzun ömürlü bir telefon o yüzden giden para boşa gitmiyor. 5 yılda gidecek para bi anda gidiyor o kadar. Ayrıca eğitimim ve işim için zaten düzenli olarak harcamalar yapıyorum