Dj B@mBaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yükseldi şişti falan diyorlar dikkatli olmak lazım. Ben Aselsanda bekliyorum epeydir yatay gidiyor bu sıralar biraz düşüşte ikinci halka arz olacağı için. Fakat arz sonrası yükselişe geçecektir diye düşünüyorum. THY eğer uzun vade bekleyeceksen asel yada thy olabilir fakat yinede dikkat etmen lazım ayrıca tüm paranı tek hisse yerine Bist’in lokomotifi konumunda olan 3-4 hisse var onlara paranı bölüştürebilirsin. Tabi ki son karar senindir. Umarım hayırlısı olur hakkında
Örneği Thy den verdim ama açıkcası 4 veya 5 farklı ayrı yere bölmeyi düşünüyorum. Aselsan da takip ettiğim hisseler arasında. Kendim Maden mühendisi olduğum için bizim sektöre de bakıyorum ama riski çok.

Trend6 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesele şu ki;

THY gelecek vaad eden bir kağıt siz eylül ayını görmüşsünüz birde son 1 yıllık grafiğini inceleyin 5 -6 TL den geldi ve şuanda genel olarak BİST düzetme yapması muhtemel. Ev arsa almak gibi düşünebilirsen zarar etmezsin. fakat ucuza almış olmuyorsun bunu bilerek alırsan eninde sonunda kar edersin.
Genelde Türk milleti olarak borsaya 1 sene gibi bir vade de bakarız ama ilk düşüşte tedirginlik başlar ve telaşla zararına satışlar yaparız. Sİlah sanayi ve Hükümete yakın şirketler pirim yapacaktır. 2023 e çok farklı rakamlar konuşulacaktır. sadece alım fırsatı verdiğinde değerlendirmemiz lazım diye düşünüyorum. Sonuçta telefon alırken bile 40 yere fiyat soruyoruz. Hisse alırkende değerinin ne olduğunu hesap edip ona göre Kademeli alım yapmak gerekir.
Görüşlerim inşaAllah faydalı olur. selamlar
10 da iken almıştım 12 gibi sattım ev almak için şuan çok pişmanım bu hareketimden dolayı