ROIcat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba,
gunluk 2000euro yani yaklasik 9000tl'lik reklami 4500tlye cikacaginizi soyluyorsunuz.
10 yili askin zamandir ulkenin en onde gelen kuruluslarina bu hizmeti veriyorum verdim.
zararina mi calisiyorsunuz? yoksa yth patlattiniz, sahte kredi kartiniz var reklamlari oradan mi cikiyorsunuz? ya da soyle soralim. googlei mi dolandiriyorsunuz? yoksa saf yurdum insani mi?
uzerine bir de sponsorlu reklam cikmissiniz. yonetim de buna musade etmis.
gercekten bu kategorinin artik korunmasi gerektigini yuksek o sesle savunmaliyiz.
10 senedir çalıştığınıza göre umarım vergi levhasız çalışmıyorsunuzdur, şirketiniz var ise telefon numaranızı gönderin detaylı bilgiyi aktarayım. Yorumunuz için teşekkürler.
Ayrıca gördüğümde sizin de adwords konunuz var, müşterilerinizin bize yöneleneceğinden endişe duyup hemen konumuzu baltalamanıza gerek yoktur. Biz asla böyle rakiplerin konusunu baltalama gibi bir saygısız girişimde bulunmayız. Sizdende aynı hassasiyeti bekleriz.

Lordreal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen patlatmak için yth var ellerinde onun üzerinden reklam giriyorlar bu şekilde iskonto ile reklam girdiklerine bakılırsa...

Arkadaşlar, herkes için belirtiyorum. Kredi kartı vs çalıp reklam açmak, bizim yaptığımız bir iş değildir ve asla yapacağımız bir iş olmayacaktır. Zaten detay almak isteyenler telefon numarası vs gönderebilir. Konuyu baltalamak için yorumlara gerek yoktur. Biz şirket olarak her şeyi kanıtıyla sunabiliriz.