V
Merhaba arkadaşlar,
Şuan askerde olmam sebebiyle boş zamanlarımı değerlendireyim dedim.(fiuatın çok uygun olmasının sebebi)Aktif olarak yaklaşık 4 yıldan beri pinterestle uğraşıyorum.Elimde çok fazla board mevcut.
Kişiye özel pinterest hesaplar açıp.Kategorisine uygun toplamda 50k-100k arası takipçili boardlar ekleyip size vereceğim. Hesapları hafta sonu size teslim ederim en geç
1 hesap ücreti: sadece 10 tl KATEGORİLER: 1-SAÇ STİLLERİ(HAİR STYLE) 2-TATİL/TURİZM (TRAVEL) 3-DEKORASYON (DECORATİON) 4-YEMEK (FOOD) 5-GENEL BOARDLAR (yasal her türlü içeriğin eklenebildiği boardlar) 6-DAHA BİR ÇOK BOARD... Bilmeyenler için pinterest: (2016 VERİLERİ)
1-İngilizce ağırlıklı sitelerinize hit çekmek için kullanılır. 2-Gelen hit hemen gelmez günvellik gerektirir (genel olarak) ve gelen hit çok uzun süre sitenize gelmeye başlar. 3-Hesap alan kişilere not hazırlayıp işin püf noktalarını anlatacağım.
NOT: Boardlarda türkçe ve almanca yoktur.Pinteresttin genel olarak ing dili kullananlar ve benim ingilizce sitelerle çalışmam sebebiyle.