Merhaba arkadaşlar, legal reklam kategorilerinde reklamlarınızı en ince ayrıntısına kadar optimize ederek kelimelerinizde en uygun maliyetle en üst sırada bulunmasını sağlıyoruz.
Çalışma şeklimiz şu şekildedir. İlk 1 hafta hiçbir şekilde komisyon almadan sizlerin günlük bütçeniz ile reklamlarınızı çıkıyoruz. Optimizasyonumuzun verimli olduğunu görmeniz açısından. 1 hafta sonunda ise reklam bütçenizin %5'i şeklinde komisyon alarak çalışmaya devam ediyoruz.
Çalışmak isteyen arkadaşlar, sizlere şunun garantisini veriyoruz. 1 ödediğiniz reklamda 4 kazanıyorsanız, bizimle çalışmaya başladığınızda 5 kazanacaksınız!
Çalışmak isteyenler aşağıdaki form şeklinde PM atabilir.
Not: sadece legal reklamlar için geçerlidir.
site adresi:
reklam çıkılmak istenen kelimeler:
günlük bütçe:

mrozkull adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşla son 3 gündür çalışma yapıyoruz kendisi bana işle ilgili açıklamalar yaptı her hangi bir illegal işlem yapmıyor. reklamlarımda da her hangi bir sorun ile karşılaşmadım. sorunsuz reklamı çıkıyorlar.
Erebus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir süredir arkadaşla çalışıyorum ve yüklü miktarda işlem yapıyoruz. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. hayırlı işler dilerim.
Sivatoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senelerdır çalışıyoruz hıc sorun yasamadıgım ınsanlardan ..Güvenle çalışabilirsiniz..
Dijitalatmosfer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanınmamış bir arkadaşımız değil, bende genellikte hizmetimi sorunsuz şekilde direk görüşerek alıyorum. Ofislerine de gelmenizi, pes oynamanızı tavsiye ederim.
excreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam için kendileriyle çalışıyoruz güvenilir kişidir kendisi .
SyhLm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords işlerimde optimizasyon olsun, reklam onayı olsun vb konularda 2 yıldır çalışıyoruz. , Konun hayırlı olsun.
byrcp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık anlaşma sağlandı, teşekkürler.