Merhaba arkadaşlar, legal reklam kategorilerinde reklamlarınızı en ince ayrıntısına kadar optimize ederek kelimelerinizde en uygun maliyetle en üst sırada bulunmasını sağlıyoruz.
Çalışma şeklimiz şu şekildedir. İlk 1 hafta hiçbir şekilde komisyon almadan sizlerin günlük bütçeniz ile reklamlarınızı çıkıyoruz. Optimizasyonumuzun verimli olduğunu görmeniz açısından. 1 hafta sonunda ise reklam bütçenizin %5'i şeklinde komisyon alarak çalışmaya devam ediyoruz.
Çalışmak isteyen arkadaşlar, sizlere şunun garantisini veriyoruz. 1 ödediğiniz reklamda 4 kazanıyorsanız, bizimle çalışmaya başladığınızda 5 kazanacaksınız!
Çalışmak isteyenler aşağıdaki form şeklinde PM atabilir.
Not: sadece legal reklamlar için geçerlidir.
site adresi:
reklam çıkılmak istenen kelimeler:
günlük bütçe:
arkadaşla son 3 gündür çalışma yapıyoruz kendisi bana işle ilgili açıklamalar yaptı her hangi bir illegal işlem yapmıyor. reklamlarımda da her hangi bir sorun ile karşılaşmadım. sorunsuz reklamı çıkıyorlar.
Bir süredir arkadaşla çalışıyorum ve yüklü miktarda işlem yapıyoruz. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. hayırlı işler dilerim.
senelerdır çalışıyoruz hıc sorun yasamadıgım ınsanlardan ..Güvenle çalışabilirsiniz..
Tanınmamış bir arkadaşımız değil, bende genellikte hizmetimi sorunsuz şekilde direk görüşerek alıyorum. Ofislerine de gelmenizi, pes oynamanızı tavsiye ederim.
Reklam için kendileriyle çalışıyoruz güvenilir kişidir kendisi

.
Adwords işlerimde optimizasyon olsun, reklam onayı olsun vb konularda 2 yıldır çalışıyoruz. , Konun hayırlı olsun.
1 aylık anlaşma sağlandı, teşekkürler.