iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten rakiplerinden fark yarattığın zaman üste çıkarsın. Rakibinden farkın olmadıktan sonra neden gelip senden izlesin ki? Ben özgün yazıyorum ama diyorlar. Özgün yazdığında ziyaretçi aa bu özgün yazmış filmi bundan mı izleyeceğim diyecek? En fazla bakacağı şey, filmin ufak bir özet yazısı olur onu da kalbur üstü okur geçer. Olmasa da olur yani.

Film sitelerinde rakiplerden farkını, patlamayan kaynaklarınla yaratırsın. Alternatif sunmayacaksın kullanıcı alternatifi sevmez. Direk açtığında çalışacak. Alternatif ile uğraşmayacak. Her zaman bir A planın varsa bir de B planın olacak linklerin patlamaması için. Ben film sitesi açacak olsam sunucu kiralarım, tüm filmleri o sunuculara atarım, load balancer ile rastgele serverlardan veririm. Telif atanlar olacaktır elbet, sunucu kiraladığınız yere mail atanlar olacaktır ama onun da çözümü var. Rusya'dan al serverı, load balancer ip rusya gözüksün. Rusya telif melif tınlamaz. fake bir de domain al, cname ata ona.

Yani yapmak istedikten sonra kimse seni durduramaz. Telif attılar diyelim mahkeme kararı uygulayacaklar, filmi kaldır 1 hafta 10 gün 302 ile anasayfana yönlendir, daha sonra yeni bir domain aç, sadece o filmi o domaine yönlendir.

Başarılı olmak istedikten sonra kimse engel olamaz. Mantıklı hareket edip, onlardan bir adım önde olmak zorundasın.
Dediğin gibi: Nakit! Çoğu noktada hemfikirim.