DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nereye çıkarttın hocam çok merak ettim. Hava almaya mı
Fazla merak iyi değil.
Öncelikle yorumumda da belirttiğim üzere ağır olmadığı sürece linksiz çok basit çıkarsınız. Bana linkin mantığını anlatır mısınız. Bir referal url'den gelen hit'in seoya olan etkisi, ki nereden link alacaksınız da oradan size hit gelecek. SÜREKLİ! veya sitenizi otoriter yapabilmek için da pa değeri yüksek sitelerden alınan referans. Bunlar en büyük yalanlar. Benim ticaretime bakarsan çoğunun link alımı olduğunu görebilirsin. Ben bu cümleyi kuruyorsam tecrübeyle sabit olduğu içindir. Ha yine tamah etmek size kalmış. Benimki naçizane bir yorumdu.
Bingöl havaalanı oto kiralama kelimesi, site adı: bingolhavaalaniotokiralama.org - 0 backlink. 1.sıra. araç kiralama sektöründekiler bilir havaalanı oto kiralama en az oto kiralama kelimesi kadar ağırdır. Sana il küçük, kelime hafif gelebilir. Ama amaç linksiz kafada olmaksa kelimedeki link ile çıkmaya çalışan rakiplere bakın. Ana kelimesi: bingöl havaalanı oto kiralama olan adwords reklamlarına bakın.
Devam edelim.adana fidancılık burada da 0 backlink var. site adı: nasafidancilik.com , burada da aynı şekilde 1.sıra yanına adana fidancılık firmaları da yazabilirsin. rica ediyorum rakiplere bakın. bi backlink raporu çekin öyle cevap yazın.
Şimdi siz bunlar bölgesel ya, basit diyeceksiniz ben size 1 tane de 4.srada olan bir site yazayım. satılık atlar kelimesi. satılık yarış atları vs yazabilirsiniz. yine 0 backlink.