Çıkar diyen arkadaşlara bir soru: film izle kelimesinde hiç çalışma yapmadan safi içerik girerek aynı kelimede ilk 20 sayfaya giren bir site var mı?
Kelimenin rekabeti yüksekse çalışma yapmak zorundasın, bu yanlış bir şey değil. SEO bir anlamda site reklamıdır ve bu Google'ın da işine geliyor. Sen sitenin reklamını iyi yap ki o da seni yükseltsin.
Film izle kelimesinde çıkar. Tüm filmleri ekle, tüm linklerin çalışsın, tüm filmlerin tüm kaliteleri olsun, hepsinin indirme linki olsun, içerik yazmasan bile çıkar. Film izle kelimesi zor bir kelime değil, sadece çıkma taktiğini bilmiyor çoğu kişi. O kelimede taktik basit, her film izlenebilecek, kırık link olmayacak, reklam olmayacak arşivin geniş olacak sabırlı olacaksın. Bunları ben yaptım 1 yıldır ilk 10 a giremedim, çıkamıyorum diyen yalan atar.
Sektöre göre backlink gerekir veya gerekmez. Her sektörde rakibinin hatalarını görüp ona göre hareket etmek lazım. Film sektöründe rakibinin hatası kırık link bulundurmasıdır. Kırık linkli filmlerini ekleyeceksin, ilk önce o kırık linklerde üst sıralara çıkmaya başlayacaksın, daha sonra ise otorite kazandıkça backlink bile almadan bir bakmışsın ilk 10 dasın. Kullanıcı ne ararsa arasın senin sitenin linkini görmeye çalışır artık arama sonuçlarında.
Örneğin yabancı dizi sitelerinde benim izlediğim 1-2 site var. Onların dışında hiçbir siteye girmiyorum. gözüm bile görmüyor hatta diğer siteleri. Çünkü istediğim diziler %100 çalışır şekilde bulunuyor.