Biliyorum R10'da bu konu ile alakalı onlarca konu açılmış. Hepsine tek tek baktım. Farklı sitelerde de araştırdım. Hepsinin tavsiye ettiği kodları ve/veya eklentileri yükledim. Halen bu soruna çözüm bulabilmiş değilim.

Aldığım debug hataları:
Alıntı
  • Inferred Property
    The 'og:image' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
  • Missing Properties
    The following required properties are missing: og:url, og:type, og:title, og:image, og:description, fb:app_id
  • Can't Download
    Could not resolve the hostname into a valid IP address.
Inferred Property ve Missing Properties hatalarının olmaması lazım. Çünkü her sayfada istenilen metalar eklenmiş durumda hatta istenilen metaların fazlası var.

Sayfalarımda bulunan metalar:

Alıntı
<meta property="og:locale" content="tr_TR"/>
<meta property="og:site_name" content="Site başlığı"/>
<meta property="og:title" content="konu başlığı"/>
<meta property="og:url" content="konu linki"/>
<meta property="og:type" content="article"/>
<meta property="og:description" content="konu açıklaması"/>
<meta property="og:image" content="konu resmi"/>
<meta property="articleublished_time" content="konu yüklenme tarihi"/>
<meta property="article:modified_time" content="konu 1. güncellenme tarihi" />
<meta property="og:updated_time" content="konu 2. güncellenme tarihi" />
<meta property="article:section" content="kategori"/>
<meta property="articleublisher" content="facebook sayfa linki"/>
Yukarıda gördüğünüz her sayfada bu metalar bulunmakta.

Hatanın kaynağı olarak şüphelendiğim nokta 3. hata olan "Could not resolve the hostname into a valid IP address." sorunu. Bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen arkadaş var mı? 2 - 3 gündür araştırıyorum. Genelde DNS hatası deniliyor. Çözüm olarak A kaydı oluşturun diye yazılıp çizilmiş. Onuda oluşturdum yine bana mısın demedi. İşin ehli olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yoksa kafayı yedirecek bu sorun bana.