Ben yeni değilim ve adsense ticareti yapan biriside degilim. 250-300 TL yi bırak 450 TL ye pinsiz adsense aldıgım zaman oldu 3 gün sonra hesap kapandı. 450TL verdim. İçim acıdı 3 DK lık başvuru için ucuk fiyat istemek doğrumu sence ? Sen bugun 250-300 TL ye satabilirsin web adsense alan varmı ? varsa cok nadir piyasadan yada adsense almayı başaramayan insanlar alır bende cok adsense aldım. parasını verip fakat sonunda ne oldu ? Artık kendi adsense mi kendim alabiliyorum. Neyse Kusura bakma kardeşim, Kimsenin kazanç kapısını baltalamak degil niyetim. üç kuruşun peşinde de degilim. Başvurmak ve adsense almak o kadar da zor değil. Samimiyetimle 1 hafta içerisinde alabilirim dedim. Demez olaydım

Hakkınızı helal edin.
Piyasayı öldürmek degil, Asla öyle birşeyde yapmaya çalışmadım. Hayırlı işler bol kazançlar kardeşim kalın saglıcakla.
bak yukarıda
@oyuncuyuz001; arkadaşında dediği gibi "Yaptığınız işe saygı duyan ve bu işi yapacan bir çok kullanıcı var. İşimizi doğru düzgün yaptığımız için fiyatların sabit kalması gerek" biz işimizi düzgün ve kaliteli yapıyoruz. Her adsense işi yapanı bir araya koyamazsın.