senin gibi adamları seviyorum ya helal vallahi, inş bu adamın yanına kalmaz yaptıkları belkide kaç insanı kandırdı.
Arkadaşlar, sabah 11 sıralarında Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü ile görüşme gerçekleştirviyprdik. Müdürlük tescil işleminin metinle sınırlı olduğunu herhangi bir teknoloji veya o teknolojinin ortaya konuluşunda ki teknik aşamaları kapsamadığını ifade ederek daha kapsamlı bilgi için İLESAM'a yönlendirdi. Oradaki arkadaşlarlar ile de görüşüp, ekran görüntülerini ve konuyu özetleyen bir mail gönderdim. Anladığım kadarıyla bu tescil işlemi Film, Dizi, Kitap gibi eserleri kapsıyor ve bana eserin metin formatına dökülmüş olması şartını aradıklarını ifade ettiler. Daha önce de ifade ettiğim gibi bu bir patent belgesi değil.
İLESAM Başkanı işi olduğu için bu gün kurumda değilmiş, orada ki yetkili hanım beni uzun uzun dinledi, anlattıklarımı yazılı olarak e-mail ile ulaştırmamı istedi. Başkan'a sunup geri dönüş yapacaklarını ifade etti. Ayrıca yarın iki avukat arkadaşımız Telif Hakları Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, şikayet süreci ile ilgili hukuki zemin araştıracaklar. Daha önce ki mesajımda da söylediğim, ekran görüntüleri ve varsa ses kayıtlarını ulaştırmanız çok önemliymiş. Lütfen ihmal etmeyin.
Gelişmeleri buradan paylaşırım.