444 19 61 bu numarayı arıyorsunuz, sonrasında 5 tıklıyorsunuz bilgiyi alıp, e-devlet üzerinden erteleme vs vs vs işinizi hal edersiniz.
Bu gibi işlemler çok önemlidir direk kurumla iletişime geçmelisin, burada birimizin seni yönlendirmesi ileride başına büyük işler açabilir.
Arıyacağım öğlen arasından sonra tek borcum bu kaldı başka hiç bir borcum kalmadı çok şükür .
Vergi dairesine 300-500 peşinat verirsen ortalama borca göre aylık ödemeli ortalama 12 taksit yapar. Vegi Affını beklersen tüm borcu taksitlendirir 2 ayda 1 ödemeli 18 taksite ödersin gecikme faizinin bir kısmı silinir ama ondada az bir miktar vade farkı koyuyor. Resmiyetle ilgili bir işiniz olmazsa çok sıkıntı değil borcunuzun olması ama ev araç satışı durumunda borcunuzu ödemeden satım işlemi yapamazsınız. 100 tane araba alırsınız sıkıntı olmaz ama icradan dolayı 1 tanesini bile satamazsınız. Uzun lafın kısası kuzu kuzu borcunuzu ödeyin yoksa katlanarak artar.
Yol su doğalgaz elektirik gibi geri döner bana bunun farkındayım bir arkadaşım 2 ayda 1 200 lira ödüyor bu fiyat cazip geliyor bana bi sormak lazım