hangi paket 39.90TL oluyor hocam ?
50 gb akn 24mbps hızı olan kurumsal hattı veya kurumsala hattını taşıyan herkese 39.90TL'ye geliyor Superonline
Tt alt yapi cekseydi bi sekilde ayarlardik tanidiktan vergi levhasi. Kismet degilmis.
superonline tt alt yapısı kullanarak çalışıyor zaten bulunduğunuz yerde superonline'nin boş portu varsa yararlanabilirsiniz.
Paket özelliklerini rica eder bilir miyim ?
50gb akn 24mbps hızı var.
Hocam merhabalar konu dışıysa özür diliyorum,Turkcell superonline kullanıyorum 2 senelik sözleşmemin bitmesine 9 ay var Paketim 100 gb kota,16mbps Adsl şeklinde.72 TL Ödüyoruz Eğer sözleşmeyi iptal edip ayrılmak istersek bize ne kadar cayma bedeli çıkıyor ?
superonline arayıp öğrenmeniz gerek cayma bedeli tahmini fazla çıkar daha 9 ay var çünkü sözleşmenizin bitmesine.
Hocam Cayma bedelini bize para olarak veriyor mi 500 lira mesela?
Örnek; fibere geçtiniz önceden turktelekom kullanıyordunuz caydınız sözleşmenizden 700TL bir cayma bedeli çıktı, siz bu 700TL'yi ödüyorsunuz.
Ödediğiniz fişi alıp superonline fiber tarafına fax çekip 500TL alıyorsunuz bu sizin superonline fiber faturanızdan düşüyor. 39.90TL internet ücreti siz 13 ay fatura ödemiyorsunuz superonline fiber tarafına yani
13 ay hiç fatura ödemeden internet kullanıyorsunuz.